Hírek (3)

Elérhető a legújabb szoftver frissítés a Personal Stream Tool (PST) készülékhez. Az frissítés után elérhető lesz az új TS Explorer modul ami egy transport stream részletes elemzését teszi lehetővé úgy, hogy különböző mérések futnak egy időben és a mérési eredmények is egy felületen kerülnek kijelzésre.

 

Az frissítéshez csak a webes felületet kell frissíteni az 1.11-es (PST WEB GUI 1.11) verzióra. A Gigabit Ethernet Controller 2 firmware verziója 1.22 vagy annál magasabb legyen.

A frissítés menete a következő:

1. Kiválasztjuk a készülék kezdőlapján az Expert View módot.

2. A Device menüben kiválasztjuk a Software Upgrade almenüt.

3. A kezelőfelület frissítéséhez a Web based GUI Software Upgrade (narancssárga) mezőben lévő Tallózás (Browse) gombra kattintva válasszuk ki a letöltött PST WEB GUI fup fájlt.

4. Frissítsük az oldalt.

 

A PST kezelőfelülete az 1.11-es verziótól a [TS Explorer] modullal indul. Amennyiben szeretnénk visszatérni az [Expert View] nézetre, a felső menüben kattintsunk a [Standard GUI] menüre, ekkor megjelenik az [Expert View] kezdőlapja. A [TS Explorer] módba a [Stream Tools] menüben a [TS Explorer] menüt kiválasztva tudunk visszatérni. A beállítás reklám célú, az [Expert View]/[Device]/[Project Settings] menüben van lehetőség a korábbi kezdő menü visszaállítására. A beállítást a [Write Backup File into Device] gombbal menteni is kell.

 

Fontos megjegyezni, hogy az eddig elkészített mentések (backup fájlok) bizonyos esetekben nem lesznek kompatibilisek az új felülettel!

A CableWorld Kft. az ISO:9001:2008 minőségirányítási rendszerét frissítette az ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszrre.

Az új tanúsítvány 2019. július 12-ig  érvényes.

A tanúsítvány jegyzékszáma: MR 1601 18 EU.

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy megjelent a Video mozaik analizátor szoftver Windows alapú 1.03-as változata.

 

A szoftver a következő linken keresztül letölthető:

 

SW-6100 Video Mosaic szoftver letöltése.

A szoftver használatához legalább 1.22-es verziójú firmware kell a Personal Stream Tool illetve a Rack Stream Tool készülékbe.

Personal Stream Tool firmware frissítés letöltése a Video Mosaic funkcióhoz.

A szoftver használati útmutatója a következő linken keresztül letölthető:

Kezelési útmutató letöltése az SW-6100 Video Mosaic szoftverhez.